Opleiding Mediumschap 1 - Brugge/Turnhout


Een vijfdaagse opleiding om je mediamieke en intuïtieve vermogens te trainen en ontwikkelen.


  • Category: Opleidingen Pia

Price:599


BUY NOW!

Description

in Brugge en Turnhout

 

Opleiding Mediumschap 

Mediamieke en intuïtieve training en ontwikkeling (deel 1)


Tijdens deze week ontdek je opnieuw je mediamieke en intuïtieve vermogens en maak je er een sterke verbinding mee. Het aanspreken van je intuïtieve vermogens en daarmee leren werken zal je veel meer inzicht geven in jezelf en de wereld om je heen.

Iedereen wordt met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Maar tijdens je leven worden deze kwaliteiten zelden gestimuleerd. Je intuïtie geeft je echter allerlei waardevolle boodschappen. Wanneer we leren naar onze intuïtie te luisteren, ervaren we een verrijking van ons leven en bovendien functioneren we als mens veel beter.

Tijdens deze opleiding trainen we aan de hand van een breed scala van werkmethoden om opnieuw onze innerlijke zintuigen van ‘helder zien’, ‘helder horen’, ‘helder voelen’ en het ‘helder weten’ te openen. We werken bv. met psychometrie. Psychometrie is het vermogen om je af te stemmen op iemands uitstraling (energie), bijvoorbeeld door middel van een voorwerp dat aan die persoon toebehoort, of dat die persoon even heeft aangeraakt (fluïdum). Om dat te leren, gebruiken we foto's, bloemen, voorwerpen, kaarten, aura lezen, het versterken van je telepathische vermogens door o.a. het gebruik van klank en kleurvisualisaties.

Verder heeft de opleiding tot doel dat je je mediamieke gaven gaat gebruiken. Dit betekent dat we contact leren maken met de geestelijke wereld, leren communiceren met dierbaren die zijn overgegaan en leren hoe je de geestelijke wereld kunt ‘voelen’. Door middel van ‘voelen’ kun je de essentie van het karakter/persoonlijkheid van degene die doorkomt weergeven. Via je helderziende beelden kun je bv. herinneringen doorgeven van de persoon die bij je is. Ook leer je om voor iemand een boodschap door te geven vanuit de geestelijke wereld.

Het is een cursus waarin je veel leert over jezelf. Het ‘terugzien’ van je familie en / of vrienden kunnen voor ontroerende momenten zorgen, maar er wordt ook veel gelachen!

 

In Turnhout van ma 5/11 tot vrij 9/11 van 10u tot 16u30

In Brugge van ma 3/12 tot vrij 7/12 van 10u tot 16u30


Inschrijven is noodzakelijk via e-mail; jan.gyselinck@skynet.be 

Wees tijdig met jouw inschrijving want het aantal plaatsen is beperkt.


Plaatsen: In CEH Turnhout, Renier Sniederstraat 5/4, 2300 Turnhout

In CEH Brugge, Ezelstraat 24, 8000 Brugge


Docent: Pia Yesimala, verbonden met het Arthur Findlay College en ANGEL THERAPY PRACTITIONER®

Bijdrage: 599 euro (incl. BTW) (inclusief werkmateriaal, drank, koekjes)


Inschrijving is definitief door 599 euro op het reknr. BE 11 1096 5826 2348 (BIC CTBKBEBX) 

van Yesimala Pia te storten met vermelding van ‘Mediumschap Brugge/Turnhout 2018'